Reserveren & Contact

Telefonisch / WhatsApp / sms / online

Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 06 11 41 51 56. Mocht de telefoon niet worden beantwoord kunt u een bericht inspreken. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug. Als u een bericht stuurt zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden. Ook kunt u via de onderstaande link online reserveren. Ziet u in het reserveringssysteem geen plek op het moment dat het u uitkomt? Neem dan telefonisch contact op. Vaak is er meer mogelijk dan in het reserveringssysteem wordt aangegeven. 

Reserveer hier uw behandeling online

 Wilt u uw afspraak wijzigen of annuleren? Dit kan kosteloos tot 24 uur voor de geplande afspraak. Binnen 24 uur voor de geplande afspraak zal het behandelingstarief in rekening worden gebracht. De voor u gereserveerde tijd kan dan niet meer worden ingevuld. Graag uw begrip hiervoor. 


In de salon is de mogelijkheid om contant, met pin of contactloos te betalen.


Schoonheidssalon Eau Cerise

Waterkerslaan 52

4907 HB Oosterhout

Tel: 06 11 41 51 56

info@eaucerise.nl

KvK: 62944983

BTWnr. NL001870241B23Gezien de gunstige ligging van schoonheidssalon Eau Cerise in Dommelbergen is deze eenvoudig te bereiken vanuit elke wijk in Oosterhout. Op ca. 3 minuten gelegen vanaf de Bovensteweg is de salon ook vanuit o.a. Vrachelen, Strijen en Slotjes binnen 10 minuten, met de auto, te bereiken. In de straat is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Komt u met de fiets? Deze kunt u op de oprit neerzetten. Uw route kunt u hier bekijken: Google Maps.

Ook voor de omliggende plaatsen is Schoonheidssalon Eau Cerise makkelijk te bereiken. De gunstige ligging aan de A27 en Bovensteweg zorgt er zelfs voor dat de grootste delen van Den Hout, Oosteind, Raamsdonkveer, Made en zelfs Dongen, Dorst, Geertruidenberg en Breda binnen 15 minuten rijden liggen.


 
 
E-mailen
Bellen
Map