Reserveer hier uw behandeling online

Carboxy

Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. Dit effect staat bekend als het Bohr effect. De behandeling kan worden toegepast in combinatie met o.a. bindweefselmassage en microneedling. De donkere cirkels rond de ogen verminderen en de huid wordt strakker en egaler.


Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk. Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt. 


Na de Carboxybehandeling met CO2 volgt er een Ultra V lift masker. Dit is een liftend masker dat de huid helemaal strak trekt. 


Prijzen:

Carboxy met Ultra V lift masker                                                  90 minuten  € 99,-

Carboxy met bindweefselmassage en Ultra V lift masker    100 minuten € 115,-

Reserveer hier uw behandeling online


 
 
E-mailen
Bellen
Map